آدرس دادگاه های خانواده
آدرس دادگاه های خانواده: دادگاه های خانواده برای رسیدگی به اختلافات ناشی از مسائل خانوادگی مانند طلاق یا حضانت فرزند طراحی شده اند. یکی از اهداف اصلی دادگاه خانواده حل و فصل مشکلات حقوقی است که ممکن است در خانواده ها ایجاد شود.
هر شهری دارای دادگاه خانواده (آدرس دادگاه خانواده) مشخص است که افراد به راحتی می توانند با مراجعه به هر کدام از این دادگاه ها مشکلات خانوادگی خود را حل کنند. پس با توجه به موقعیتی که قرار دارید بهتر است دادگاه مختص به شهر خود را انتخاب کنید (شماره تماس دادگاه های خانواده).
آدرس دادگاه های خانواده در تهران
سه جنبه اصلی قانون عبارتند از صدمات شخصی، دفاع کیفری و قانون خانواده. هر دسته دارای یک سیستم قضایی جداگانه در کشور های مختلف است. دادگاه خانواده به امور خانواده رسیدگی می کند. اینها شامل طلاق، ابلاغیه طلاق توافقی، صدور گواهی عدم امکان سازش، حضانت فرزند و بسیاری موارد دیگر مربوط به روابط خانوادگی است. هر پرونده ای که مربوط به نهاد خانواده باشد به احتمال زیاد به دادگاه خانواده خواهد رفت.
انواع پرونده هایی که وکیل خانواده به آنان رسیدگی می کند
دادگاه های خانواده برای حل و فصل مسائل درون خانواده به شیوه ای منصفانه و عادلانه رجوع می کنند. سیستم دادگاه خانواده با همه اعضای یک خانواده به طور مساوی رفتار می کند. یک قاضی هر دو طرف یک موضوع خانوادگی را می شنود و قبل از تصمیم گیری به طور کامل آنها را بررسی می کند (صلاحیت دادگاه خانواده).
دادگاه های خانواده تلاش می کنند تا خانواده را در کنار یکدیگر نگه دارند و از جدایی میان آنان جلوگیری می کنند. دادگاه های خانواده با حفظ نهاد خانواده همواره در تلاش برای حل و فصل مسائل خواهند بود. معمول ترین پرونده هایی که دادگاه های خانواده آنان را بررسی می کنند عبارتند از:
- نفقه
- ابطال
- کودک آزاری
- حضانت فرزند
- طلاق
- مشارکت های داخلی
- خشونت خانگی
- جدایی قانونی
- پدری
- قراردادهای قبل از ازدواج و پس از ازدواج
- تقسیم اموال و …
اغلب اوقات، یک دادگاه مدنی یا کیفری، زمان یا منابع لازم برای حل و فصل سریع و کارآمد یک موضوع خانوادگی را ندارد. از آنجایی که هر مشکلی دادگاه و مراکز خود را دارند، دادگاه های خانواده به صورت کامل می توانند بر روی مشکلات خانوادگی متمرکز شوند و به حل و فصل آنان بپردازند.
آدرس و شماره تماس دادگاه های خانواده
آدرس دادگاه های که در مناطق مختلف تهران قرار دارند و شما برای شکایت و مشکلات خانوادگی خود مانند آدرس دادگاه خانواده طلاق، دادگاه خانواده برای طلاق و … می توانید به آنان مراجعه کنید عبارتند از:
مجتمع قضایی خانواده ۱
مناطق شهرداری: ۱۰-۱۱-۱۲-۱۴-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۱۹
نشانی: اتوبان شهید محلاتی، نبرد جنوبی، جنب آتش نشانی و شهرداری
تلفن: ۸- ۳۳۰۰۹۱۱۳ و ۳۳۰۰۹۱۲۹مجتمع قضایی خانواده ۲
مناطق شهرداری: ۱-۲-۳-۶
نشانی: ضلع شمال شرقی میدان ونک
تلفن: ۸۸۷۷۳۶۲۴ و ۸۸۷۷۳۶۲۱مجتمع قضایی شهید صدر
مناطق شهرداری: ۷
نشانی: خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد
مجتمع قضایی شهید باهنر
مناطق شهرداری: ۴-۸-۱۳
آدرس: فلکه چهارم تهرانپارس
مجتمع قضایی شهید مفتح
مناطق شهرداری: ۵-۹-۲۱-۲۲
آدرس: شهر زیبا، خ مخابرات، میدان الغدیر، پشت کانون اصلاح و تربیت
مجتمع قضایی شهید مطهری
مناطق شهرداری: ۱۸
آدرس: یافت آباد، م معلم، جنب خ حیدری شمالی
آیا به وکیل برای کمک در دادگاه خانواده نیاز دارم؟
همه مسائل خانوادگی نیازی به مراجعه به دادگاه ندارد. اگر بتوانید در مورد موضوع و مشکلات خود به توافق برسید، دیگر نیازی به دادگاه خانواده نخواهید داشت. لازم به ذکر است علاوه بر اینکه شما می توانید به دادگاه های مربوطه مراجعه کنید می توانید از وکیل خانواده نیز بهره مند شوید تا بتوانید پرونده خود را راحت تر پیگیری کنید. بنابراین برای راهنمایی بیشتر در خصوص هرگونه ادعایی، توصیه میشود با یک وکیل امور خانواده در این زمینه تماس با شماره 09120826825 بگیرید تا شما را از هرگونه سوال یا ابهامی آگاه کند.
بدون دیدگاه